sunnuntai 2. kesäkuuta 2019

Viikon positiiviset

Tällä viikolla...

Toukokuinen täytti 1 vuotta tiistaina. Oman perheen kesken vietimmä pikkusynttäreitä, joille leivoin muutaman kuppikakun. Yhdessä laulettiin yksivuotiaalle onnittelulaulu ja avustettiin kynttilän puhaltamisessa. Sen jälkeen kuppikakku sai kyytiä.

Keskiviikko oli touhua täynnä, mutta siitä selvittiin. Mukavimpana asiana oli lasten kevätjuhla, jossa muistettiin erityisesti eskareita sekä yläasteelle siirtyviä. Lapsilla oli hauskoja esityksiä ja kauniita lauluja, eikä ne äidin silmät nytkään kuivina pysyneet. Lopuksi päästiin laulamaan yhteisesti juhlallinen ja perinteikäs Suvivirsi. Eskarilaiset saivat ruusut.

Sain käytyä sokerirasituksessa, enkä oksentanut, vaikka olin sitä etukäteen pelännyt. Tuloksesta en nyt vielä tiedä, mutta eiköhän sen neuvolassa sitten kuule.

Kerkesin vihdoin täytellä kaikkien lasten muistokirjoja, jotka eivät siis ole pelkät vauvakirjat vaan ihan täysi-ikään saakka täytettävät kirjaset. 

Esikoinen sai lauantaina ensimmäisen todistuksensa. Arviointi oli sanallinen ja toteutettiin rasti ruutuun-menetelmällä, mutta antaa silti osviittaa lapsen taidoista. Todistus oli hyvä, joten kesälomalle saa jäädä iloisin mielin.

Tänään vietettiin pienellä porukalla Toukokuisen ja Kesäheinän yhteisiä synttäreitä. Näistä hulinoista en hirveästi ottanut kuvia, koska synttärihumu jatkuu vielä parin viikonlopun ajan.

Sain jälleen lisäiltyä mieleisiäni perennoita kukkapenkkiin. Voi hyvänen aika, mikä päättymätön projekti tämä onkaan!

Viikkoon mahtuu myös monta muuta mukavaa hetkeä, mutta nämä muistettavaksi itselleni :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti