sunnuntai 26. toukokuuta 2019

Viikon positiiviset

En tiedä, tuleeko näistä viikon kohokohdista kirjoiteltua ihan joka viikko, mutta ainakin silloin, kun luontevalta tuntuu. Tämähän on hyväksi ja mukavaksi todettu tapa päättää blogiviikko :)

Tällä viikolla... 

...On ollut melko sateista, mutta hyvät puolensa siinäkin on. Yksi parhaista puolista on mun mielestä tuo kaikkia aisteja hivelevä tuoksu tuolla ulkona. Sade jouduttaa myös kevään etenemistä, kukkien ja muiden kasvien kasvua ja sitähän minä seurailen innoissani.

...Olen ehtinyt viettää aikaa lempipuuhissani; hyvien kirjojen äärellä sekä kukkapenkkejä kuopien. Eilen käväisin vaihteeksi puutarhalla hakemassa muutaman pionin, ne kun puuttuvat tältä pihalta tykkänään.

...Vietimme hääpäivää. Sain kukkia, vaikka ajattelin, että tässä on nyt niin monta juhlaa ettei niitä välttämättä ole tulossa. Ihana yllätys! Mies toi myös mansikoita, joista osan käytin kääretorttuun.

...Käytiin kirkossa, eskareille ja heidän perheilleen tarkoitetussa tilaisuudessa, jossa eskarit vuosittain siunataan koulutielle. Kesäheinä sai päälleen juhlamekon ja hiuksiinsa kiharoita. Kirkossa hän luki tekstin, ja se sujui tosi hienosti vaikka etukäteen jännittikin. Äidin silmätkään eivät kuivina pysyneet kauniissa tilaisuudessa <3

...Pääsimme käymään pienellä retkellä. Jännää, miten edelleen lähialueiltakin löytyy kauniita, meiltä vielä käymättä jääneitä paikkoja. Päällimmäisenä mieleen jäi metsän tuoksu, virtaavan joen solina ja jättimäinen kuusi.

...Sain täydennettyä lasten vaatevalikoimaa. En ymmärrä, miten housuihin voi aina tulla reikä. Ja toinenkin. Eikä edes välttämättä polveen, vaan johonkin siihen viereen. Välillä löytyy helmiä, jotka kestävät pidempään mutta välillä tuntuu ettei aikaakaan, kun lähes uudet housut saa heittää roskiin. Tai pesään.

...Kävimme naapurissa ihastelemassa pienen pientä vauvaa ja viemässä pienen lahjan. Samalla reissulla saimme puun pistokkaita, jotka jo päätyivätkin maahan. Saapa nähdä, lähtevätkö juurtumaan.

...Saatiin heittää hetkeksi hyvästit läksyille, sillä lapset toivat koulukirjansa kotiin. Alkaa äidilläkin olla lomafiilis.

...Käytin eskarilaisen hammastarkastuksessa, joka tehdään ennen kouluunmenoa. Ei ollut reikiä ja suun tilanne oli muutenkin siisti. Oikojalla on kuitenkin mentävä käymään. Lähteminen ja matka koko sakilla ei oikein innosta, mutta hyvä juttuhan tuo on.

...Ja viimeisimpänä, vaan ei suinkaan vähäisimpänä, nautittiin Suomen menestyksestä jääkiekkorintamalla. Ihan huikeita otteluita ja huikeinta tietysti suomalaispelaajien kaulassa riippuvat kultamitalit. 

Tervetuloa uusi viikko!

Ps. Saatoit nähdä täällä vauva-ajan tarvikkeisiin liittyvän postauksen, joka karkasi näppikseltä hieman liian varhain. Kyseinen postaus ilmestyy maanantai-iltana. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti