sunnuntai 19. toukokuuta 2019

Viikon positiiviset

Monta päivää olen odotellut sopivaa väliä, että pääsisin kirjoittamaan tuoreimmista tapahtumista ja kuulumisista, mutta kiireetöntä aikaa ei vain ole löytynyt. Toisaalta lopulta, illalla, kun kun sitä aikaa päivän touhujen jälkeen on ollut, olen ollut niin poikki että olisin tuskin saanut aikaan mitään järjellistä.

Mitään varsinaista viikkopostausta en nyt ole tekemässä, koska haluan kertoa tietyistä asioista postaus kerrallaan. Paljon asiaa onkin tulossa, kunhan viikko pääsee vaihtumaan. Sitä ennen kuitenkin pientä koontia viikon positiivisista asioista, juuri niiden kertaaminen kun antaa mukavan pisteen kuluneille seitsemälle päivälle.

Tällä viikolla olen iloinnut erityisesti... 

...Lähestyvästä kesälomasta, jota tosiaan niin lapset kuin vanhemmatkin meillä odottavat. Enää pari hassua viikkoa, ja ollaan laulamassa Suvivirttä. 

...Päiväkodin ja esikoulun järjestämästä mukavasta luontoretkestä, joka toteutettiin yhdessä isovanhempien, kummien tai vanhempien kanssa - kuka tai ketkä nyt sitten sattuivat paikalle pääsemään. 

...Siitä, että sain suoritettua kaikki viikon aikana olleet neljä terveyspalveluihin liittyvää käyntiä kunnialla. Ihmeellistähän tämä ei millään tavalla ole, mutta kun koin pienimuotoista ahdistusta kyseisistä päivistä jo etukäteen.

...Viikonloppuvieraista, joita harvemmin nähdään.

...Toukokuisen uusista ihanista taidoista! Pienimmäisemme, pian yksivuotias, on hoksannut sekä taputtamisen jalon taidon sekä ottanut ensimmäiset askeleensa ilman tukea. Tällä viikolla päästiin myös ekaa kertaa nurmikolle konttailemaan ja tutkiskelemaan täysin uudenlaista maailmaa sekä maistamaan voikukkaa, joka tosin lensikin saman tien suusta pois karvautensa takia. Hämmästystä ovat herättäneet niin perhoset kuin kärpäset, ja miten monta ihmeellistä asiaa sitä vielä onkaan! 

...Esikoisen tapetoidusta huoneesta. Uusi tapetti on ihana, huone on aiempaa paljon valoisampi ja sitä voi nyt sisustella uusin silmin. 

...Lämpimästä säästä. Ei ole paljoa tarvinut ulkovaatteilla päätään vaivata. Kukatkin alkaa hiljalleen nousta penkeistään, ja rikkaruohojakin olen jo päässyt nyppimään. 

...Suomen menestystä jääkiekossa. Tykkään kyllä muistakin urheilulajeista, mutta tämä on yksi niistä, jota oikeasti tulee seurattuakin. Mieskin voi tänä vuonna ottaa rennosti, kun ei tarvi pelätä, että synnytys lähtee käyntiin kesken pelin...

...Pääskysistä. Eikö nyt saakin sanoa, että on kesä?

...Lokakuisen näkemisestä ultrassa. Eipä sinne syksyyn malttaisi odottaa!


Ja monesta muusta asiasta. Mahtuu tähän viikkoon toki myös väsymystä, äkäisiä hetkiä ja katastrofienkin alkuja, mutta ennemmin sitä näitä mukavia asioita muistelee. Jos te ette ole vielä kokeilleet tätä viikon positiivisten listaamista vaikka edes ajatuksen tasolla, niin suosittelen kyllä lämpimästi. Toki myös kuulisin mielelläni, mitä mukavaa te olette viikon aikana ehtineet kokea? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti