perjantai 24. toukokuuta 2019

Tämän vuoksi kirjoitan lähinnä lapsiperhearjesta

Teksteissäni vilahtelevat lapset, synnytys, raskaus, arjen asiat... mutta enkö minä tosiaan ajattele näiden lisäksi mitään muuta? Ai, ajattelenko? No miksi en sitten kirjoita muusta, ota esimerkiksi kantaa ajankohtaisiin asioihin - niin kuin tuohon aborttivääntöön?

Niin, enhän ole varsinaisesti rajannut tätä pelkästään äitiysblogiksi, raskausblogiksi tai vaikkapa lapsiperheblogiksi. Silti nämä teemat painottuvat täällä juuri nyt eniten.

Olen kotiäitinä, hoidan lapsia kotona ja odotan viidettä lastamme. Luonnollisesti päiväni siis täyttyvät suurimmaksi osaksi juuri lapsista. Raskautta ei välillä ehdi ajatella ollenkaan, ja silloin kun ehtii, tuntuu blogi luontevalta tavalta kirjailla ylös, pohdiskella ja ihmetellä kaikkea tähän liittyvää.

Totta kai elämässäni on paljon muutakin. Äitiys ja siihen liittyvät asiat ovat päivittäisessä pääroolissa, mutta elämässäni on myös asioita, jotka eivät liity äitiyteen millään tapaa.

Mitä tulee ajankohtaisiin asioihin tai vaikkapa politiikkaan, niin seuraan niitä ihan päivittäin. On paljonkin asioita, joista minulla on mielipiteitä ja ajatuksia, ja joista saisi hyviä aiheita tänne blogin puolelle. En kuitenkaan tiedä, olisiko pohdiskelevissa postauksissani uutta antia lukijoille - mielipiteeni näistä painavista asioista on harvemmin mustavalkoinen, koska harvemmin mietin yhtään mitään asiaa pelkästään jostain tietystä näkökulmasta. 

Toisaalta haluan myös säilyttää blogini ennen kaikkea hyväntuulisena paikkana, jonne on mukava tulla lukemaan arjen pienistä sattumuksista ja meillä meneillään olevista asioista. Elämä ei ole aina silkkaa auringonpaistetta, ja varmasti tänne tulee aikaa myöten kirjoiteltua myös erinäisistä haasteista tai muuten vain purettua mieltään, mutta jotkut asiat (esimerkiksi tuo mainittu aborttikeskustelu) tuntuu mukavimmalta jättää pois tästä blogista.

Miksi te kirjoitatte juuri siitä, mistä kirjoitatte? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti